Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti cukrászdák képes leírás - Cukrászda.tlap.hu
részletek »

Budapesti cukrászdák - Cukrászda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cukraszda.tlap.hu » Budapesti cukrászdák
Keresés
Találatok száma - 15 db
Budapesti cukrászdák gyűjteménye

Budapesti cukrászdák gyűjteménye

A Budapest Térkép segít Önnek! Budapest egyik legújabb térképes keresőoldalán a legfontosabb információkat találja meg egy helyen! Legyen szó látnivalókról, szolgáltatásokról vagy közérdekű információkról, honlapunkon igyekszünk széleskörű tájékoztatást adni Budapestről és részletes térképpel, útvonaltervezővel megkönnyítjük a nagyvárosi tájékozódást is.

Tu-Ri Cukrászda

Tu-Ri Cukrászda

Budapesti cukrászda süteményekkel, fagylaltokkal, rendelési lehetőséggel is. Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!A cukrászda célja a tortarendelés, születésnapi torta, fagylalt és sós sütemény árusítása. Sütemény receptjeink kiválóak.

Design cukrászda

Design cukrászda

Mintegy nyolc évvel ezelőtt eszméltünk rá, bármennyire is finomak, formailag mégis milyen unalmas szeletek s egyhangúan kerekek süteményeink, tortáink. Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a tányérról? Sőt, mi lenne, ha minden süteménynek megadnánk a hozzá illő tálalást, csomagolást? Milyen lenne, ha a szék amin ülünk, az asztal amin eszünk, a hely amit cukrászdának hívunk, végre túljuthatna a megszokott, tonett-székes, kávéházakat utánzó hangulatán?

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
Mandulás cukrászda

Mandulás cukrászda

A kellemes hangulatú Pegenini étterem minden igényt kielégítő étlapjáról Ön csak jól választhat. Az étterem alsó szintjén hétköznap minőségi önkiszolgáló étkezést kínálunk, a felső szinten exkluzív a'la carte teremmel várjuk vendégeinket. A nagybőgő Paganinije-ként számon tartott világhírű művész, Pege Aladár tiszteletére neveztük el éttermünket Pegenini-nek. Zenés estjeink, programjaink révén nem csak a Jazz világába, de a kultúra más területeire is elkalauzoljuk Önt. Kóstolja meg Ön is helyben készített süteményeinket, cukrásztermékeinket. Megrendelésre vállaljuk torták, sütemények elkészítését esküvőkre, rendezvényekre. (15 000 Forint felett Budapesten ingyenes kiszállítással) Szemezgetés kínálatunkból: Trüffeltorta 390,-Forint/szelet Ischler 205,-Forint/darab Könnyú sós teasütemény 25,-Forint/dkg Nagymama kedvence 390,-Forint/darab Meggyes strájci kosár 290,-Forint/darab

Don Bosco Cukrászda

Don Bosco Cukrászda

Don Bosco Cukrászda és Családi fagyizó Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!A cukrászda célja a tortarendelés, születésnapi torta, fagylalt és sós sütemény árusítása. Sütemény receptjeink kiválóak.

Cukormentes Cukrászda

Cukormentes Cukrászda

Cukormentes Cukrászda, cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók, és mindazok akik szeretik a finom édességeket, de szem előtt tartják az egészséges táplálkozást.Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!A cukrászda célja a tortarendelés, születésnapi torta, fagylalt és sós sütemény árusítása. Sütemény receptjeink kiválóak.

Cziniel Cukrászda

Cziniel Cukrászda

Cukrászdánk Budapest egyik legjobban fejlődő és nagy múlttal rendelkező részén, a Római parton található. A környéken lakó és itt pihenő emberek körében hamar ismertté és kedveltté vált a Cziniel cukrászda és kávéház. Családias hangulattal és házi jellegű süteményekkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. A kulturált, európai színvonalú üzletben a légkondicionált üzlettér, babapelenkázó, gyermekjátszó, gyermeketetőszék, gépkocsiparkoló, kerékpártároló és a kerthelység fedett terasszal teszi kellemessé az ittartózkodást. Az üzlettérben 48, a kerthelyiségben 70 ülőhely került kialakításra. A cukrászda klasszikus süteményválasztéka és fagylaltkelyhei mellett kínálunk reggeli és uzsonna ételeket, kávékülönlegességeket, alkoholos és alkoholmentes italokat. Bármilyen, az ifjú pár által megálmodott esküvői tortát elkészítünk, igény szerint ki is szállítjuk.

István Cukrászda

István Cukrászda

Esküvői torták szülinapi forma torták, ,torták megrendelése,fényképes torta,Ehető torta fotó,Marcipán figurák, sütemények,Torták azonnal! Cégadatok Cégtörténet Elérhe tőségek Partnerek Torták,torta fotó,forma torták, Megrendelhető torták Fényképes torták Torta fotók Mesehősők tortából Állat formájú forma torták Járművek tortából Sport Italok tortából, Gépek,műszaki cuccok Torták céges lógóval Hangszerek tortából

Mr.Muki cukrázsda

Mr.Muki cukrázsda

Esküvői torták mesterfokon, Kreatív torták, meglepetéssel, erotikával fűszerezve. Gyerektorták: Torták megformázva, gyermekeink kedvenc játékából.Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!

Hirdetés
Auguszt cukrázsda

Auguszt cukrázsda

Auguszt cukrázsda 3 helyen a városban.Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!A cukrászda célja a tortarendelés, születésnapi torta, fagylalt és sós sütemény árusítása. Sütemény receptjeink kiválóak.

Horváth Cukrászda

Horváth Cukrászda

Honlapunkat megpróbáltuk úgy elkészíteni, hogy Önök otthon is kényelmesen tudjanak válogatni kínálatainkból. Naponta több mint ötven féle süteménnyel várjuk kedves vendégeinket, melyek közt megtalálják mind a hagyományos, mind a saját recept alapján Készült házsüteményeinket is. Naponta friss sós aprósüteményeink mellé kínálunk kávékülönlegességeket is, melyet kellemes környezetben fogyaszthatnak el.

Vanilin Cukrászda

Vanilin Cukrászda

A Vanilin Kft. széles választékot nyújtó cukrászda, ahol mindenki megtalálja a számára legfinomabb cukrászati termékeket, és ahol minden kreatív kívánságot teljesítünk.Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!

Gerbaud

Gerbaud

Gerbeaud cukrászda, cukrászat: torták, sütemények esküvői torták, formatorták, fagylaltkelyhek, fagylalttorták, autós torták. Álmodja meg, és mi elkészítjük!Cukrászdánkban a legkülönfélébb süteményekkel,tortákkal, édességekkel, koktélokkal, házi készítésű bon-bonokkal és fagylaltkelyhekkel várjuk kedves vendégeinket. Tekintse meg kínálatunkat!

Cukormentes cukik

Cukormentes cukik

Cukormentes Cukrászda, cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók, és mindazok akik szeretik a finom édességeket, de szem előtt tartják az egészséges táplálkozást.

Térképes kereső

Térképes kereső

Cukrászda kifejezéssel kapcsolatos cég Budapest településen, vélemények, cukrászat, süteményesbolt, cukrászda, vendéglátás, sütemény, fagylalt, cukrászda, torta, vendéglátóipar, kávézó találatok.Cukrászda kifejezéssel kapcsolatos cég Budapest településen, vélemények, cukrászat, süteményesbolt, cukrászda, vendéglátás, sütemény, fagylalt, cukrászda, torta, vendéglátóipar, kávézó találatok.Cukrászda kifejezéssel kapcsolatos cég Budapest településen, vélemények, cukrászat, süteményesbolt, cukrászda, vendéglátás, sütemény, fagylalt, cukrászda, torta, vendéglátóipar, kávézó találatok.

Tuti menü