Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cukrász kellékek képes leírás - Cukrászda.tlap.hu
részletek »

Cukrász kellékek - Cukrászda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cukraszda.tlap.hu » Cukrász kellékek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Fényképes torta, cukrász kellékek

Fényképes torta, cukrász kellékek

Fényképes torta - Milano Kert-től. Fényképes torta, egyedi tortafotó - Milano-ker cukrász kellékek boltja Budapest! Tortafotó,fényképes torta készítése saját képekből! Amennyiben termékkínálatunkra kíváncsi, kérjük nézze meg a webáruházunkat vagy jöjjön el személyesen budapesti üzletünkbe. A Milano-ker Kft. 1991 óta foglalkozik torta- és fagylaltdekorációs alapanyagok, díszítések, kellékek forgalmazásával magánszemélyek és cukrászok számára is.

Polcos állványrendszerek

Polcos állványrendszerek

A polcos állványrendszerek a kisebb raktárak, irodák, irattárak tárolóinak kialakításában játszanak nagy szerepet Alkalmazási területe rendkívül széles körű. Tökéletes megoldás kereskedelmi boltok, eladó vagy raktár területeinek berendezésére és az ott tárolt áruk elhelyezésére, nagyobb raktári szolgáltatók anyagraktárában, irattárakban, irodákban. A polcrendszer tervezésekor figyelembe kell venni a felhasználás és a rakodási munkák folyamatát és a tárolandó anyagok méret- és tömegadatait. A polcrendszer készülhet egy vagy akár több szintes kivitelben.

Cukor nagykereskedés, ÁFA mentesen

Cukor nagykereskedés, ÁFA mentesen

A cukrászdák egyik legfontosabb kelléke a kristálycukor, mely minden termékbe belekerül. Régen csak a nemesek tudták ezt a kiváló édesítőszert használni, viszont mára már lehetőség van jó minőségű kristálycukrot megfelelő árban beszerezni. Cégünk ÁFA mentesen ajánl jó minőségű cukrot, cukrászdák számára akár Budapesti leszállítással is. Az ÁFA mentes cukor vásárlás nagyban megnövelheti egy cukrászda bevételét, hisz 27% megtakarítást jelenthet minden magyarországi cukrászda számára. Bővebb információkat weboldalunkon találhat.

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
Kassai Klíma Kft. hűtőpult,  cukrászhűtő, tejhűtő forgalmazás

Kassai Klíma Kft. hűtőpult, cukrászhűtő, tejhűtő forgalmazás

Bemutatótermünkben megtekintheti illetve működés közben ki is próbálhatja hűtőkészülékeinket. 1991-ben magánvállalkozásként kezdtük, akkor hűtőberendezések karbantartásával, hűtőházak szerelésével, telepítésével foglalkoztunk. 17 éve foglalkozunk lakások, családi házak, intézmények, irodák klímatizálásával, klímaberendezések forgalmazásával, hűtőpultok, élelmiszer üzletek berendezéseinek készítésével, javításával, forgalmazásával, hőmérséklet regiszterek, hűtéstechnikai felügyeleti rendszerek telepítésével valamint élelmiszer-feldolgozó üzemek hőszigetelési és teljes hűtéstechnikai szerelésével.

Hungaricum - Rajos szikvíz

Hungaricum - Rajos szikvíz

Garantáltan hagyományos különleges Szikvíz, szódavíz, vízadagoló automaták! Cégünk a Rajos Kft 1997 óta foglalkozik szikvízkészítéssel és ballonos vízpalackozással. Partnereink között üdvözölhetünk több állami intézményt és számos nagyvállalatot. Új termékünk a régi hagyományos egy literes üveges szóda, korszerű rozsdamentes fém szifonfejjel! Ajánljuk figyelmébe minden étterem és vendéglátóhely vezetőjének! Rajos Kft. 2510. Dorog Balassa út 8.

Vendéglátóipari eszközök áttekinthetően - tablazat.hu

Vendéglátóipari eszközök áttekinthetően - tablazat.hu

Oldalunkon a vendéglátóipari eszközökkel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendszereztük szakmai szövetségek támogatásával. A táblázat.hun a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek megfelelő cégeket, a másik a termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A találatok egy gombnyomással összehasonlíthatóak és a legjobbakról azonnal ajánlatot is lehet kérni.

Ragonese jégkrémek

Ragonese jégkrémek

A nagy multú olasz fagylaltgyártás hagyományait követő jégkrémdesszertek, jégkrém, Gelatiamo Gold, chocoricco, desszert, strudel, Gelatiamo, lime, madártej, Dolce Mama, vanília-puncs, csoki-sztracsatella, Capricci, Tutto Bene, tiramisu, profiterol, készfagylaltok, tölcsérek, desszertek forgalmazása.

Scatoli INTERNATIONAL Kft

Scatoli INTERNATIONAL Kft

Minőségi Olasz design alapján tervezett szines tortadobozok, "porcelánbevonatú" csipekpapírok, szines sütésálló, zsírálló kapszlik gyártása és forgalmazásaMinőségi Olasz design alapján tervezett szines tortadobozok, "porcelánbevonatú" csipekpapírok, szines sütésálló, zsírálló kapszlik gyártása és forgalmazása

Cukrászda berendezés

Cukrászda berendezés

Modulline Kereskedelmi és Szolgáltató BT.

Hirdetés
Sűtőipari alapanyagok

Sűtőipari alapanyagok

Cégünk, 1998 július elseje óta a DIAMANT cég kizárólagos magyarországi képviselője. Nagykereskedő partnereink és saját területi képviselőink segítségével terjesztjük mind szélesebb körben a DIAMANT technológiákat és termékeket. A bemutató sütések mellett, gépek ingyenes próbaüzemű kihelyezésével (pl: fánkprogram) segítjük az új termékek kockázatmentes piacra vezetését. ------------------------ ----------------------------------------- --------------- Innováció, mint hagyomány Ahogy a gyémánt a ragyogását a mesteri vágásnak és csiszolásnak köszönheti, ugyanebben a szellemben szolgáljuk ki a legkimagaslóbb minőségű összetevőkkel rendelkező csúcsminőségű keverékeinkkel a pékeket, cukrászokat és háziasszonyokat. Az elsőosztályú alapanyagok és a magas minőségi követelmények 1962 óta garantálják a kenyerek, péksütemények, finompékáruk és cukrászsütemények előállításához szükséges termékeket. A folyamatos vevőbarát innovációnak köszönhetően mára a DIAMANT egyike Európa legnagyobb és legmodernebb gyárainak, mely rendelkezik a következő részekkel: kísérleti pékség, szeminárum center a vevőknek, számítógép vezérelt keverő és csomagoló gépsorok, magas regálos raktárrendszer. Szívesen segítj

Fagylalt és fagylaltgép értékesítés

Fagylalt és fagylaltgép értékesítés

Fagylalt, fagylaltok és fagyi - Magic Ice Fagyi Kft - Kíváló minőségű fagylalt előállítása és különböző fagylalt- és gasztroberendezések gyártása és értékesítése.

Fagyitölcsér

Fagyitölcsér

Vállalkozásunk 1985-től gyárt és forgalmaz fagylalttölcséreket. A kezdeti szerény formaválaszték után, mára már jelentős kínálattal tudjuk kiszolgálni meglévő és leendő ügyfeleinket. Termékeink fő jellemzői: korszerű, higénikus csomagolás, kellemesen édes, vaníliás íz, mindig friss, ropogós állag. Speciális sütőolajunknak köszönhetően, a tölcsérek hosszan eltarthatóak, minőségromlás nélkül.

Tortadíszítési kellékek

Tortadíszítési kellékek

Ezt az oldalt főleg kezdő, amatőr cukrászok buzdítására szeretném indítani. Remélem a segítségükre lesz. Nem kell ahhoz kitanult cukrásznak lenni, hogy egy pár ötlet, egy pár trükk és némi megfelelő díszítési eszköz segítségével, ne lehessen otthon is, a konyhaasztalon, helyes kis tortákat készíteni! A különböző kellékek használatát és főleg azt, hogy milyen eredményt lehet velük elérni, majd igyekszem fotókkal is szemléltetni, lépésről - lépésre.

Habverők, formák

Habverők, formák

Cukrászat - habverők, sütőformák, kiszúrók

GPS Powder Kft.

GPS Powder Kft.

GPS Powder Élelmiszer-feldolgozó Kft fő profilja bio illetve natúr alapanyagok felhasználásával olyan porított termékek előállítása, amely egyaránt használható élelmiszeripari alapanyagként illetve közvetlenül kerülhet fogyasztói felhasználásra. A cégünk által kifejlesztett speciális vákumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.A gyártás során mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket és tartósítószereket egyáltalán nem használunk. Kínálatunkban instant Egészségvédő Italporok, Gyümölcsporok valamint Desszertporok egyaránt megtalálhatóak különféle kiszerelésben.

Cukor beszállító

Cukor beszállító

cukor, ezüstkanál, Petőháza, Acs, Agrana, agrana, cukor, cukorgyártás, édességek, sütemények, recept, receptek, Benke László, koronás, koronás cukor, porcukor, kristálycukor, kockacukor, befőző cukor, aranybarna cukor, kandis cukor, finom, minőségi, tasakos cukor, Clio, Instant, Instantina, Agrana, Magyar Cukor,értékesítés,forgalmazás,cukorrépa, inulin,oligofruktóz

Tortadoboz és egyéb dobozok

Tortadoboz és egyéb dobozok

printinfo,printline- Tortadoboz és egyéb dobozok, papírtálcák, cukrászkellékek gyártása és forgalmazása.

Tuti menü