Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Cukrászda.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Cukrászda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cukraszda.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ha nehézségek keletkeztek az állás szerzés terén Cukrász pozícióban

Ha nehézségek keletkeztek az állás szerzés terén Cukrász pozícióban

Cukrász Állásajánlatra vágyik? A Workania.hu weboldal magában foglalja az ország állás lehetőségeit és csoportosította, hogy Ön minél könnyebben megtalálja az Önnek legmegfelelőbb állást, legyen az cukrász állás vagy egyéb munkakör. A Workania.hu weboldal segít CV-je elkészítésében is! Ha cukrász pozícióban munkaerőt keres, a Workania.hu weblap abban is segít!

1DXN kávék

1DXN kávék

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon! http://pluszpenzforras.info/top100.pdf Egy föld egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

Gesztenye desszert a Gesztenye Marci

Gesztenye desszert a Gesztenye Marci

Szia, Marci vagyok, Gesztenye Marci. Gesztenye Marci Magyarország legfinomabb gesztenye desszertje. Kétféle formában létezik. Natúr változatomban a gesztenyerúd étbevonóval van bemártva. A meggyes változatnál a gesztenyén belül házi meggylekvár is található.Ne feledd! Ha egészséges gesztenye desszertre vágysz, akkor Gesztenye Marci az ász.

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
Gesztenye desszertek szakértője: Prima Maroni

Gesztenye desszertek szakértője: Prima Maroni

Az egészséges gesztenye desszertetek Magyarországon legismertebb forgalmazója a Prima Maroni Kft. A cégünk csak kiváló magyar élelmiszereket forgalmaz (Gesztenye Marci, Geszti Eszti), melyeket minőségi magyar alapanyagok felhasználásával állít elő. Gesztenye desszertjeink receptjei az egészséges táplálkozás modern irányelveit követik. A cukrászatban szerzett negyed évszázados tapasztalatunkat, így tudtuk az egészséges táplálkozás szolgálatába állítani.

Lingzhi Black Coffee

Lingzhi Black Coffee

Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget! A gyógynövények királya Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására:javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belsőszerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében. Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét,erősítheti az immunrendszert. A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

Cukrászok lapja

Cukrászok lapja

Landra - pékek, cukrászok, fagylaltosok és tésztások lapja - A vezető, független szakmai magazin

Hol terem a csokoládé?

Hol terem a csokoládé?

Hol terem a csokoládé? Dél-Amerika ôserdeiben vadon él a kakaófa, amelynek gyümölcse a kakaóbab. Virágzó ültetvények voltak már Amerika felfedezése elôtt Mexikó és a mai Venezuela területén. Az elsô kakaóültetvények az indiánok vándorlási útvonalát követték. Az asztékoknál és a mayáknál a kakaóbab többféle funkciót is betöltött. Szerepelt vallási szertartásaikon,- mint varázsital - (egy maya legenda szerint a csokoládé az istenek eledele), fogyasztották élvezeti cikként és élelmiszerként is. Ugyanakkor fizetési eszközként is használták, hiszen Amerika felfedezése elôtt az adót még kakaóban fizették. Egy rabszolga ára 100 kakaóbab volt. Itt kapcsolódik be a csokoládé-történetbe Kolombusz Kristóf, aki egy maya kereskedô bárkáján találkozott eléször a kakaóbabbal,- de mint fizetési eszközzel. Haláláig nem is sejtette, hogy Európa kereskedelmében a kakaóbabnak másféle szerepe is lesz. A kakaóbab Európába átkerülve csaknem 200 évig a spanyolok kereskedelmi monopóliumát képezte s csak ezután terjedt el Európa országaiban. Spanyol krónikások jegyezték fel, hogy az indiánok által fôzött kakaóital nem ízlett a hódítóknak. Ezen nem is lehet csodálkozni, mert vízzel fôzték és édesítés nél

Cukrászmester

Cukrászmester

Üdvözöljük minden kedves látogatónkat és cukrászkollégáinkat a Cukrászmester honlapján abból az alkalomból, hogy immár elektronikus formában is elérhetôvé vált a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szakmai kiadványa.

A cukrász édes élete

A cukrász édes élete

IRDETÉS Mesefigurák, óriási mozdony, négy hónapig alakítgatott Országház, életnagyságú Kántor nyomozókutya, a magyar történelem nagyjainak hatalmas domborműve, gyümölcsök és virágzó kaktuszok, mind-mind színes marcipánból. A kaktuszokon marcipánból formázott bibék, bibeszálak, porzók, tüskék. A kaktuszok mellett marcipáncsipkével díszített emeletes esküvői torták; épp csak a vicces kalandfilmek géppisztolyos gengsztere hiányzik belőlük. Szabó Károly nyolcvan esztendeje született egy Arad melletti kis faluban. Katona akart lenni, de amikor uradalmi intéző édesapja ezt meghallotta, csak annyit mondott: agyoncsaplak, ha román tiszt lesz belőled! Ráadásul vézna kölyök volt, az egyetlen harci szerszám, amit elbírt volna, a kisméretű meggyfa csúzli, melynek harci értékét senki sem vitatja, de azért háborús időkben egy katonai pályafutást mégsem tanácsos erre alapozni. 1940-ben a család cukrász ismerőse vette magához tanoncnak, és ő boldog volt. A cukrászmesterség elhanyagolható része a sütemények elkészítése, figyelemre méltó hányada viszont azok felfalása, gondolta. Majdnem így lett.

Hirdetés
Aranyérmes cukrászok

Aranyérmes cukrászok

Ajka - Négy kategóriában is aranyérmes minősítést szereztek a tatai Nemzetközi Farsang Kupán a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola és Szakiskola diákjai. A versenyen immár negyedik éve indulnak a szent-györgyis tanulók, és minden alkalommal dobogós helyezésekkel érkeznek haza, ekkora sikerük azonban még egyszer sem volt. A felszolgálók, cukrászok, pékek egyaránt arany minősítést szereztek, a szakácsokat képviselő Villányi Szabolcs pedig tanárával, Kasza Judittal együtt oklevéllel büszkélkedhet. A pincérek a 43. Kodály emlékverseny jegyében képzeltek el egy terítéket a közelgő balatonfüredi emlékversenyre.

Baba mama finomságok

Baba mama finomságok

PelusTorta - Tegye emlékezetessé a születés pillanatát... Életünk egyik legszebb, legfelemelőbb pillanata amikor egy kisbaba világra jön. Mit szólna hozzá, ha Önnek sikerülne olyan különlegessé és emlékezetessé varázsolnia ezt a megismételhetetlen pillanatot, amelyről mások csak álmodoznak? A varázslat egy karnyújtásnyira van Öntől, messzire sem kell mennie érte!

Furcsa édességek

Furcsa édességek

NYUUZ.HU - Ahol mindenki megkapja a magáét.

Tuti menü